Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Gran Via de les Corts Catalanes, 566, 4t, A 08011 Barcelona | Tel. +660 156 373 | info@coaching-comunicacio.com

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  Dades Legals

Protecció de dades i drets d’autor d’aquest web

 

El lloc www.martalbaladejo.com és el web oficial de Marta Albaladejo i Mur. Aquest lloc i tots els seus continguts són propietat de Marta Albaladejo i Mur.

 

La finalitat d’aquest lloc web és facilitar al públic en general el coneixement de la obra de  Marta Albaladejo. La informació que conté aquest lloc web és la vigent a la data de la seva darrera actualització.

 

Marta Albaladejo rebutja qualsevol responsabilitat que es derivi de la utilització errònia dels continguts del lloc web, i es reserva el dret a actualitzar-los quan vulgui, a eliminar-los i a limitar-ne o impedir-ne l’accés, de manera temporal o definitiva. No està permesa la modificació del web o dels seus continguts a persones alienes a Marta Albalajejo.

 

L’accés al Web de Marta Albaladejo i l’ús de la informació que conté és responsabilitat exclusiva de l’usuari. Marta Albaladejo no garanteix que el lloc web i el servidor estiguin lliures de virus informàtics i no es fa responsable dels danys causats per l’accés al web o per la impossibilitat d’accedir-hi, ni de les possibles errades de seguretat que es poguessin produir pel fet d’utilitzar versions de navegadors no actualitzades, ni de les conseqüències que es poguessin derivar del mal funcionament del navegador.

 

Respecte als drets de propietat intel.lectual, els continguts i elements gràfics que formen part del lloc web www.martalbaladejo.com són de titularitat exclusiva de Marta Albaladejo i dels seus autors i tenen la consideració d’obres protegides, d’acord amb el Reial decret legislatiu 1/1996, de 12 d’abril, pel qual s’aprova el text refós de la Llei de propietat intel.lectual. Hi són igualment d’aplicació els tractats internacionals subscrits en la matèria.

 

Pel que fa als drets d’autor, els continguts inclosos en aquest web són propietat exclusiva de Marta Albaladejo i Mur (www.martalbaladejo.com), amb seu i domicili social a: Gran Via de les Corts Catalanes 566, 4A 08011 Barcelona.

Pin It on Pinterest