Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Gran Via de les Corts Catalanes, 566, 4t, A 08011 Barcelona | Tel. +660 156 373 | info@coaching-comunicacio.com

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  El Mètode

El coaching és un servei professional per vèncer els reptes i aconseguir els objectius que un es proposa. Un procés de coaching amb mi es un seguit de converses, al meu despatx o per telèfon, per descobrir conjuntament quines són les dificultats i com superar-les. No ens centrem en els problemes, sinó en les solucions. El coaching augmenta la capacitat de la persona per aconseguir els resultats que desitja, capacitat que pot anar augmentant tota la vida.

Les meves eines principals com a coach són les preguntes i els coneixements sobre la comunicació i les emocions, provinents de l’anàlisi transaccional i l’anàlisi de la conversa. Comparteixo aquests coneixements amb cada client segons la dosi que necessita per aconseguir els resultats que desitja. A través de les nostres converses cada client va entrenant els «músculs emocionals», com si anés a un gimnás particular, per aconseguir resultats visibles: canviar de feina, concloure estudis que havien quedat a mitges, prendre decisions difícils sobre el futur, millorar la comunicació amb la parella, amb els fills, amb els pares, deixar una relació insana, tenir més cura de la salut, etc.

Hi ha casos en què després d’algunes converses, queda clar que les dificultats de la persona tenen a veure amb els seus vincles amb el passat familiar: fracassos repetits, falta de sentit de vida, relacions malaltisses, dols inacabats, etc. En aquests casos, cal alguna cosa més que entrenament, i el coaching sistèmic aporta eines com les configuracions o constel.lacions sistèmiques, en grup o en sessions individuals, que encaminen de manera molt ràpida la situació. En una sola sessió s’obtenen resultats que haurien requerit moltes sessions de conversa.

Pin It on Pinterest