Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Ptg Valeri Serra, 19, 4t 1a 08011 Barcelona| Tel. +660 156 373 | info@coaching-comunicacio.com

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  Llibreria

Desde finales del siglo pasado, los descubrimientos científicos sobre la función indispensable de las emociones en el desarrollo personal y social y en el aprendizaje han supuesto un cambio determinante en el ámbito de la formación de las personas. En esta obra, dirigida al profesorado de todas las etapas educativas, se parte de una exposición de la función de las emociones y de la salud psicológica de niños y jóvenes, se presentan propuestas de actuación en el centro y dentro del aula, para acabar abriendo algunas reflexiones sobre como estructurar la formación y asumir la propia profesión. Se incluye, así mismo, un amplio espacio de reflexión sobre los estilos educativos i el equilibrio emocional de educadores y educadoras y se ofrecen herramientas de coaching. Todo desde la mirada de la psicología, la pedagogía y la neurociencia.

El Coaching Sistèmic Transaccional és una eina per “Viure i conviure en pau”. Marta Albaladejo és autora d’un dels capítols, on presenta els fonaments del Coaching Sistèmic Transaccional. El capítol de Marta Albaladejo, “Un coaching para vivir en paz”, sosté que viure en pau va molt més enllà de viure tranquil i no participar en guerres. Quan convivim en pau ens entenem, quan estem en pau amb nosaltres mateixos aprenem a conviure. Sense pau interior la salut es resenteix, el treball es fa malament i les relacions es deterioren.

Entrevistes eficaces en l´àmbit educatiu
Què és i què no és una conversa de feina? Com són les bones entrevistes professionals? El què i el com de la comunicació. L´escenari d´una entrevista; el temps, l´espai i la durada; el llenguatge, els objectius; com es pot començar i com es pot acabar; l´empatia i l´assertivitat; l´actitud i els obstacles emocionals. Aquest és un llibre pràctic per als qui hagin de mantenir converses i entrevistes de feina, amb suggeriments per conduir-les amb èxit i exercicis per millorar les habilitats comunicatives i les competències emocionals necessàries. Ofereix casos reals, pautes clares d´actuació i qüestionaris per observar i reflexionar.

Què comuniquem quan creiem que no comuniquem
L’habilitat per comunicar és part intrínseca de l’ofici d’educar. La tasca de les persones que es dediquen a la docència té a veure amb gestionar adequadament els recursos verbals i no verbals de la comunicació. El llenguatge dels sons i dels silencis, del cos i de l’espai és el gran oblidat en la nostra cultura. Aquest llibre convida a la reflexió sobre la pròpia comunicació no verbal i sobre el seu ús com a recurs educatiu. Inclou consells pràctics, exercicis per millorar les habilitats pròpies i guies per a l’observació i la reflexió.

Pin It on Pinterest